måndag 12 maj 2008

San Francisco

Tyvärr har jag inte hunnit skriva på sistone. I torsdags flyttade vi in till stan, till Potrero hill. Än så länge trivs vi jätte bra, vi har en fantastisk utsikt över stan. I fredags promenerade vi härifrån ner till Civic Center för att sen gå ner till Union square, det tog ungefär en halv timma allt som allt. Första gången vi skulle åka till Potrero hill från Union square frågade vi en vakt på Bloomingdales om det gick att gå hit. Absolut inte var svaret, det är alldeles för långt. Nu vet vi att det var gång avstånd i alla fall.

Lördagen spenderade vi i Potrero hill, tanken var egentligen att vi skulle gå ner till Mission, området intill. Men jag fick så hemsk skoskav att vi fick gå hem igen. Efter att ha solattakterrassen en stund så gick vi ut för att äta. Vi hittade en liten charmig restaurang med pizza och pastarätter, Goat Hill pizza.

Igår söndag strosade vi runt i Haights. Vi tog en buss härifrån till Fillmore och gick genom Lower Haights och upp till Upper Haights. Det var en solig skön dag, perfekt för en lugn shoppingrunda. I Upper Haights vimlar det av vintagebutiker och annat unikt, så klart kan man hitta välkända märken som tex american apparel, converse, gap, paul frank och mycket, mycket mer. En favorit var RVCA shop/gallery, tanken på RVCA är att kombinera mode, konst och en modern livsstil på ett orginellt sätt. Mitt fynd för dagen blev en guldfärgad Chanelväska från en av vintagebutikerna i Upper Haights. Toppen dag med andra ord! Om du vill se mer av shopping i Haights kolla den här sidan http://www.haightshop.com/

2 kommentarer:

Anonym sa...

hej älskling.

Bra skrivet!

Puss

//
M

Tiina sa...

Tack!
Puss
/ Tiina